Om Johan Svensson

Hej! Jag heter Johan Svensson och jag omvärldsbevakar och kurerar #digitalainsikter från flera hundra olika källor och deltar ofta på konferenser både i Sverige och internationellt. ExploreCurate har blivit ett sätt att hålla mig själv uppdaterad och en möjlighet att få dela med mig till andra. Sedan starten 2013 har över 124 000 personer läst mina artiklar vilket är superkul och motiverande. Om du har något ämne du saknar eller vill att jag bevakar extra mycket så hör gärna av dig. Alla tips är välkomna!

johan_svensson-webb-1_72

Johan Svensson, VD, Affärsutvecklingschef ch Curator #digitalainsikter

Föreläsningar och workshops

Kontakta mig för en föreläsning, workshop eller processledning inom digital affärsutveckling, innovation och kommunikation. Jag utmanar och coachar även ledningsgrupper och styrelser. Läs mer här.

Uppdragsgivare och referenser

Sedan jag startade ExploreCurate 2013 har jag haft förmånen att arbeta med företag som Berghs School of Communication, Bonnier, Bulls, Coop, Dagens Nyheter, DoubleCheck, Expekt.com, Ework, Fortum, IDG, Loppi, LRF Media, Media720, MTG, Proctor & Gamble, Postkodlotteriet, Saltkråkan, Samsung, Skandia, Skellefteå Kraft, SMHI, Stampen Media Group, Svenska Spel, SVT, Swedma, Telenor, Tillväxtverket, TV4 och Unionen.

Kontakt

Johan Svensson, E-post: johan@explorecurate.com, Mobil: 073 558 19 97, Linkedin, Twitter

Frågor & Tips

Hör av dig om du har några frågor om ExploreCurate, tips på bra #digitalainsikter, källor, konferenser, gästkuratorer mm.