Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
6 tips för att lyckas bättre med Instagram Reels - ExploreCurate

6 tips för att lyckas bättre med Instagram Reels


Instagram har tagit upp jakten på TikTok och Reels blir allt mer populärt. Om du precis startat eller vill öka engagemanget är det här 6 tipsen väldigt bra.

Användarna tillbringar hälften av sin tid på Facebook och Instagram för att titta på videos och över 45 % av Instagramanvändarna interagerar med en rulle minst en gång i veckan.

1. Bestäm dig för vad du vill uppnå

Om du vill stärka varumärket ska du lyfta fram ditt varumärke under de första sekunderna av dina rullar. Om du vill konvertera ska du visa upp din produkt eller tjänst i aktion.

Håll också informationen kort och koncis. Korta videor betyder kort tid att fånga uppmärksamheten. Använd ditt innehåll klokt.

2. Jobba med kreativa övergångar

Experimentera med övergångar i dina rullar för att underhålla dina tittare och visa upp din personlighet. Du kan också använda kreativa funktioner som augmented reality-effekter, anpassat ljud och timers för att hålla saker fräscha.

3. Matcha rytmen

Underskatta inte kraften i att använda ljud för att fånga och behålla publikens uppmärksamhet. Över 80 % av Reels visas med ljud på. Försök också att använda automatisk textning.

4. Häng med i trenderna

Använd de nya effekterna på Reels. Fånga upp vad som händer i nyheterna och vad som trendar. Uppmuntra din publik att remixa dina rullar, eller starta en konversation med dem i kommentarsfältet. Prova att lägga till relevanta hashtags för att optimera exponeringen för ditt innehåll.

5. Sök samarbeten

Samarbeta med influencers för att att skapa nya berättelser och nå ut till fler och öka effekten på ditt varumärken.

6. Var autentisk

Äkthet uppskattas på Reels, så skapa rullar som är trovärdiga och transparenta.

Källa: Meta