Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
7 möjligheter för dig att skapa STORA fördelar under 2022. - ExploreCurate

7 möjligheter för dig att skapa STORA fördelar under 2022.


Tänk om vi visste exakt vad som kommer att hända under 2022. Det gör ingen såklart. Plötsligt händer något eller så händer det som förväntades inte alls. Men de digitala trenderna de kan vi vara ganska säkra på händer. Troligtvis händer det snabbare än vi trott eftersom hela världen, ung som gammal, traditionell som i framkant – har kastats framåt i den digitala utvecklingen som en effekt av viruset vi fruktar. Vi har helt enkelt blivit tvingade att bli mer digitala.

De här 7 sakerna kan vi vara ganska säkra på kommer att hända snabbare i år. Överallt. Se till att grabba tag i alla möjligheter som rätt gjort blir stora fördelar.

1. Meta överallt

Det är dags nu. Den parallella digitala världen där vi blir nybyggare i form av pixliga avatarer. Det händer nu och det kommer att skapa helt nya möjligheter, problem och oväntat nytt beteende.

Känner du dig misslyckad, klar eller bara äventyrslysten? Go Meta!

2. B2B influencers överallt

Hellre rätt än många. Det har alltid varit marknadsföringens poäng. Nu kommer B2B influencerna med hög fart och företagen kommer att vara beroende av dem snabbare än de trodde.

Vill du tjäna riktigt stora pengar? Go B2B influencer!

3. Datasäkerhet överallt

Det sker en del brott i ”orten”, men det är ingenting mot vad det redan gör i den digitala världen. Dataintrången och utpressningarna mot företag kommer att öka dramatiskt och polisen hänger INTE med.

Vilken sida av strecket vill du vara på? Du behöver inte bli en bov för att tjäna pengar. Erbjud datasäkerhet så kommer du att bli rikligt belönad av skräckslagna ledningsgrupper och ägare.

4. Upplevelser överallt

Det är så bekvämt med digitala möten och event. Visst, men aptrist jämfört med riktigt häftiga upplevelser i den fysiska, riktiga världen. Som vanligt är det litet och exklusivt eller stort och episkt som gäller. Allt däremellan går fetbort.

När alla andra hoppar in i Meta och gömmer sig bakom töntiga filter i Zoom och Teams ska du satsa på att skapa riktigt coola, svettiga fysiska möten. Upplevelser som man inte kan köpa för pengar.

5. Digitala jobb överallt

Vem behöver hänga på kontoret utanför stan eller ens vara kvar i landet? Det är mer en slump än ett aktivt val om du skulle hamna på ett svenskt företag. Där jobbar ju dessutom mest indier, rumäner och studenter från Vietnam.

Erbjud din kompetens till det företag i världen som erbjuder det bästa digitala jobbet. Starta veckan i Rio och avsluta den på Island eller på savannen i Tanzania. Världen är din och den uppkopplad.

6. Snabbare webbplatser överallt

Sega webbplatser har ingen plats i någons digitala liv. Utöver att lite tricks så handlar det om less is more. All onödig information och innehåll ska bort. Det tar bara tid. Ingen anlitar någon som bygger. Alla vill ha de som river och minimaliserar.

Sätt upp ”skala ned konsult” på visitkortet och du har arvodet klart för året.

7. Algoritmstyrt överallt

Ja visst är det skönt att kunna välja och det är lite yxigt ibland när datorer får styra. Men skit i det, nu levlar AI:n upp och snart behöver du inte säga stark senap när du köper korv.

Grejen är inte att skapa och sätta upp algoritmer utan att kontrollera dem = äga dem som använder dem. Ta chansen att leka med marionettdockor på riktigt!