Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
6 böcker att läsa 2022 för alla som arbetar med digitala affärer - ExploreCurate

6 böcker att läsa 2022 för alla som arbetar med digitala affärer


Nytt år och nya möjligheter att bli inspirerad och hämta in ny kunskap. Jag har valt ut 6 nya böcker som är värda att titta närmare på. Här hittar du en nyckelpersoner från Google och Nike, universitetsprofessorer och självklart en entreprenör. Alla böcker går att köpa på Amazon om du inte hittar dem i bokhandeln.

Cover of "How to F*ck Up Your Startup"

1. How to F*ck Up Your Startup

Kim Hvidkjaer

I ”How to F*ck Up Your Startup” bygger Kim Hvidkjær på sin egen erfarenhet av att bli en nystartad miljonär och sedan förlora allt inom två år. Lär dig av mönstren av misslyckanden och ta reda på vad du ska göra när ditt företag har gått fel. Utforska attitydmisstag, misstag i affärsmodeller, nackdelar med marknadsundersökningar, finansieringsmisstag, produktutvecklingsfel, organisationsmisstag, försäljningsmisser, växtvärk och mer.

Cover of "Converted"

2. Converted

Neil Hoyne

”Converted”, av Googles chefsmätstrateg Neil Hoyne, presenterar en enkel, forskningsstödd guide som hjälper företag att hitta sina bästa kunder och utveckla varaktiga relationer. Lär dig att använda data för att förstå dina kunder, vad de behöver och var du kan hitta fler av dem. Förstå värdet av varje relation, och utveckla pågående dialoger med dina bästa kunder.

Cover of "The Metaverse"

3. The Metaverse

Matthew Ball

”The Metaverse” utforskar det ihållande sammankopplade virtuella universum som skulle kunna revolutionera handel, arbete och fritid och radikalt omforma vårt samhälle. Snart är internet inte längre ett separat medium. Istället kommer det att omge oss, med mycket av vår upplevelse som äger rum i metaversen. Utforska metaversen och lär dig detaljerna i nästa våg.

Cover of "Influence Is Your Superpower"

4. Influence Is Your Superpower

Zoe Chance

I ”Influence Is Your Superpower” visar Yale-professorn Zoe Chance hur du förvandlar ditt liv och din organisation genom att återupptäcka din superkraft av inflytande. Alla är födda inflytelserika, men vi har alla lärt oss att undertrycka den makten genom att följa reglerna, vänta på en tur och inte skapa vågor. Gå förbi vanliga missuppfattningar – som tanken att om du ber om mer kommer folk att ogilla dig. Lär dig att odla karisma, förhandla bekvämt och kreativt och upptäck manipulatorer innan det är för sent. Och lär dig hur du återupptäcker superkraften som ger fantastiska idéer till liv.

Cover of "Emotion By Design"

5. Emotion By Design

Greg Hoffman

”In Emotion By Design,” tidigare Nike Chief Marketing Officer Greg Hoffman delar med sig av lektioner och berättelser om kraften i kreativitet, hämtade från nästan tre decennier med företaget. Lär dig att låsa upp kreativitet inom ett varumärke för att utveckla starkare känslomässiga band med konsumenter med hjälp av tre enkla principer: kreativitet är en lagsport, våga bli ihågkommen och lämna ett arv, inte bara ett minne. ”In Emotion By Design” är en uppmaning för varumärkesbyggare och en hyllning till kreativitet.

Cover of "See, Solve, Scale"

6. See, Solve, Scale

Danny Warshay

I ”Se, Solve, Scale” delar Danny Warshay, skaparen av Brown Universitys berömda Entrepreneurial Process-kurs och grundande verkställande direktör för Browns Center for Entrepreneurship, samma verktyg med blivande entreprenörer. ”Se, lös, skala” guidar läsaren genom att bilda ett framgångsrikt startteam och genom de tre stegen i processen: hitta och validera ett problem, utveckla en initial småskalig lösning och skala en långsiktig lösning. Den beskriver också 11 vanliga bedömningsfel som entreprenörer gör när de litar på sin intuition och ger instruktioner för hur man undviker dem.

Källa: Sig Ueland