Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
14 kraftfulla verktyg för sociala medier att utvärdera inför 2022 - ExploreCurate

14 kraftfulla verktyg för sociala medier att utvärdera inför 2022


Är du en av alla oss som lägger alldeles för mycket tid på handpåläggning för att få effekt i sociala medier? Med rätt verktyg och dashboards kan man börja arbeta med sociala medier mer strukturerat, dela i team och framförallt förstå vad som funkar bra. Här är 14 kraftfulla verktyg att testa inför nya året.

1. Falcon.io

Falcon.io

Den här sociala medier dashboarden är utformad för att vara en allt-i-ett-lösning. De har ett inbyggt verktyg för att skapa innehåll som låter dig göra riktigt bra visuellt innehåll. Sedan kan du lägga upp innehållet på flera plattformar vid rätt tidpunkt. Men Falcon går ännu längre: de har funktionalitet för social lyssning, verktyg för att hantera din varumärkesgemenskap och kundservice och till och med spåra resultat. Deras webbplats listar några riktigt stora företag som kunder.

2. Hootsuite

hootsuite

Hootsuite har alla grunderna och mer. Detta inkluderar en komplett funktion för innehållsskapande, socialt lyssnande/community management, kundservice och analys. Utöver dessa grunder har Hootsuite utmärkta samarbetsfunktioner och integrationer med dina andra applikationer. På så sätt kan du spara tid och minimera repetitiva uppgifter. Behöver inte allt det? Det finns en version med begränsad användning gratis.

3. Socialbakers

socialbakers

Om du vill ha en social medieplattform som gör nästan allt, kolla in den här. De har alla grunderna, såsom efterkomposition, schemaläggning, kundservice och analyser. Socialbakers går dock längre än vissa av sina konkurrenter. För det första har de några AI-baserade verktyg som hjälper dig att förstå din publik och utveckla en strategi. För det andra har de inbyggda funktioner för influencer-marknadsföring. Så om ditt varumärke är starkt beroende av influencers kan det här vara något för dig.

4. SproutSocial

SproutSocial

SproutSocial är en sociala medier dashboard med några riktigt bra funktioner. Tänk på samarbetsverktyg, skapande av inlägg, lyssnande, analyser och mer. Dessutom täcker instrumentpanelen alla de stora nätverken, förutom TikTok. Slutligen, om du är ett e-handelsvarumärke eller har en tung närvaro på lokal nivå så har den här instrumentpanelen speciella integrationer bara för dig.

5. AgoraPulse

AgoraPulse

AgoraPulse har alla dina grundläggande funktioner, såsom schemaläggning, engagemang och lyssningsverktyg. Men dess styrka ligger i hur lätt verktyget är att använda. De har lyhörd kundservice, vilket är särskilt fördelaktigt för små och medelstora företag eftersom låt oss inse det, små och medelstora företagsägare har inte mycket tid att slösa på telefonen. Dessutom är verktyget intuitivt och lätt att lära sig. Slutligen är en av fördelarna för byråer att du kan betala per användare och konto vid behov. Detta gör skalning superenkelt och prisvärt.

6. Sendible

Sendible

Sendible liknar AgoraPulse genom att de har live, lyhörd kundservice. Men en sak som skiljer dem åt är en mobilapp som integreras med alla dina sociala mediekonton. På så sätt kan du svara människor på sociala medier när du är borta från din dator. Dessutom är de reklampartner för Facebook, Instagram och LinkedIn. Slutligen kan du skriva inlägg i skrivbordsversionen av appen, med eller utan Canva-stöd.

7. Buffer

Buffer

Buffert har två enastående företagsfunktioner. De är särskilt utformade och prissatta för småföretag. För det andra är de socialt ansvariga genom att gynna välgörenhet. Bortsett från det är Buffer en fantastisk social medieplattform för små och medelstora företag som vill ha grunderna. Du får schemaläggning, efterutveckling och analyser. Om du behöver samarbetsverktyg kan du få dem mot en extra kostnad. Dessutom betalar du bara för det du behöver, och det är gratis om ditt företag är tillräckligt litet. Sammantaget ett bra sätt att komma igång.

8 MavSocial

MavSocial

Förutom grundläggande innehållsskapande, inlägg och analyser, har MavSocial några andra attraktioner. För det första erbjuder den innehållskuratorverktyg. För ett SMB-verktyg är detta något ovanligt. Och som jag har sagt tidigare, innehållshanterare är ett utmärkt sätt att visa att du är uppdaterad med de senaste trenderna. För det andra har de en funktion för digital tillgångshantering, som hjälper till att skydda ditt varumärke online. För det tredje arbetar MavSocial med TikTok och WeChat.

9. Napoleon Cat

NapoleonCat

Denna app har det väsentliga och är lätt att använda. Mest anmärkningsvärt är dock dess betoning på sociala medier-baserad kundservice. All din responsaktivitet på sociala medier laddas in i en enhetlig inkorg. Sedan kan du vidta lämpliga åtgärder direkt från den inkorgen. Dessutom har de en mobilapp. Med den här appen kan du sköta kundtjänstdelarna av social mediahantering från din telefon, var som helst. Om du är en SMB-ägare är detta en värdefull funktion. Denna instrumentpanel för sociala medier är också lämplig för team.

10 SocialPilot 

SocialPilot

För små företag har SocialPilot en speciellt utvald uppsättning funktioner. De har alla grunderna du kan förvänta dig, plus en mobilapp och webbläsartillägg. Dessutom har du några tekniska supportalternativ. Slutligen har SocialPilot bra verktyg för innehållskurator, som är särskilt värdefulla för soloprenörer och frilansare. Äntligen får du fortfarande en inkorg i sociala medier som hjälper dig hantera kundförfrågningar.

11 Later

Later

Later utvecklades ursprungligen för Instagram. Den har alla grundläggande funktioner du kan förvänta dig av en schemaläggare för sociala medier. De hjälper dig med postutveckling, främst som foto- och videoformat. Du får också analyser. De två stora funktionerna att nämna är dock att de bara fungerar med visuella plattformar. Detta inkluderar TikTok, Pinterest och Instagram. De har också betydande stöd för användargenererat innehåll. Slutligen är denna instrumentpanel för sociala medier lätt att använda.

12 Tailwind

Tailwind

Tailwind gör två saker väldigt bra: Instagram och Pinterest. Och det är allt de gör. Specifikt låter Tailwind dig skapa inlägg och sedan schemalägga dem. Efter publiceringen får du analysinformation som hjälper dig att planera framtiden. De har nyligen börjat lägga till mer stöd för Facebook också.

13 Loomly

Loomly

Loomly är designad speciellt för team som arbetar med samma varumärke. Även om byråer kan använda det, är systemet med godkännanden byggt för interna arbetsgrupper. Med det sagt är den också redo för distansarbete, med tanke på dess integrationer med Slack och Microsoft Teams. Använd Loomly med de flesta av de stora sociala nätverken, inklusive TikTok och Snapchat.

14 AgencyAnalytics

AgencyAnalytics

Den här är mer än bara en dashboard för sociala medier. Istället hjälper det dig att spåra hela ditt varumärkes digitala marknadsföringsaktivitet. För det ändamålet har de integrationer för alla större reklamplattformar, såväl som flera verktyg för e-postmarknadsföring, Google My Business, Shopify och andra. Dessutom hjälper de till med SEO och andra uppgifter. White-label-rapporter är också tillgängliga för att hjälpa dig att betjäna kunder bättre.

Källa: Neal Schaffer