Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
De 4 pelarna inom SEO som kommer att ge dig ökad trafik 2022 - ExploreCurate

De 4 pelarna inom SEO som kommer att ge dig ökad trafik 2022


Hur vi än vänder och vrider på vår affär är vi alla relaterade till att nå ut till fler och sättet att göra det för de allra flesta är att ha en bra relation med Google. Det är med Google som de flesta relationer, man behöver jobba för att förtjäna den. Det som gör det lite mer besvärligt med Google än andra är den ständiga förändringen som vi behöver anpassa oss till.

För 9 av 10 företag är det helt omöjligt och det är därför många arbetar med en SEO-konsult. Men för att inte lägga alla äggen hos SEO-konsulten är det bra att ha koll på vad som är allra viktigast och här ändrar det sig inte lika ofta. I den här artikeln får du fakta om de 4 pelarna inom SEO som du ska ha koll på och som kommer att ge dig ökad trafik 2022.

1. Teknisk SEO

Se till att ha sajten i ordning så att Google kan genomsöka och indexera din webbplats. Det är grunden till allt.

2. SEO på plats

Ha en tydlig uppfattning om vilka nyckelord (keywords) som din målgrupp använder och hur du ser till att finnas där när man söker på dem.

3. Innehåll

Så länge du skapar innehåll som skapar värde för de användare du vill nå har du lyckats. Ett bra sätt är att skapa utbildande innehåll och att sticka ut från mängden. Enkelt att konstatera, tuffare att åstadkomma med kontinuitet och en rimlig insats och ekonomi.

4. Backlinks

Om du lyckas med innehållet kommer flera att länka till dig och framförallt om du lyckas med det utbildande innehållet. Ju fler relevanta backlinks du får desto mer relevanta besökare får du och ju mer stärker du din domän och din relation till Google.

Infografik över de 4 pelarna för framgångsrik SEO

Här får du mer information om vad du ska tänka på för att öka din trafik och stärka din relation till Google 2022.

SEO for Beginners: The 4 Pillars of a Successful SEO Strategy in 2022 [Infographic]

Källa: Red website design