Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
E-handel och Liveshopping i fokus för Facebook inför 2022 - ExploreCurate

E-handel och Liveshopping i fokus för Facebook inför 2022


Facebook tog stora steg i sin anpassning till e-handel under pandemin med introduktionen av Facebook och Instagram Shops. In-stream-shopping har sedan dess blivit ett viktigt fokusområde för Facebook och man kommer att fortsätta att experimentera under 2022. Vi kan framförallt förvänta oss en del nyheter av betalningsprocessen kanske genom utvecklingen av Facebook Pay och den egna digitala valutan Diem digital.

Annons: SHOWROOM – Sveriges nya centrum för LiveShopping. Läs mer här!

Facebook Shops

Liveshopping ska möta upp annonstappet

Facebook kommer också att satsa på Liveshopping, en marknad som värderas till 423 miljarder dollar i Kina. Man är helt övertygad om att liveshoppingen kommer att bli en betydande företeelse även i väst. Facebook har all anledning att driva utvecklingen av liveshopping menar många bedömare. Inte minst eftersom man ser att allt fler annonsörer satsar på e-handel med ett annonstapp som följd.

Annons: SHOWROOM – Sveriges nya centrum för LiveShopping. Läs mer här!

Källa: Andrew Hutchinson

, , , ,