Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Virtuella rum, e-handel och nyhetsbrev när Facebook produktutvecklar - ExploreCurate

Virtuella rum, e-handel och nyhetsbrev när Facebook produktutvecklar


Facebook har tryckt gasen i botten och lanserar flera nya koncept och funktioner som är värda att spana in.

Läs också: 4 heta nyheter från Shopify, Twitter, Pinterest och Google som skapar nya möjligheter för e-handlare

Virtuella rum för möten

What is Facebook Horizon Workrooms? Price, Features & More

Facebook introducerar Horizon Workrooms. För att hjälpa människor att arbeta på distans har Facebook lanserat en öppen beta av Horizon Workrooms, som är gratis att ladda ner på Oculus Quest 2. Workrooms är ett virtuellt mötesutrymme där du och dina kollegor kan samarbeta var som helst. Gå med i ett möte i virtual reality som en avatar eller ring in i det virtuella rummet från din dator med videosamtal. Använd en enorm virtuell whiteboardtavla för att skissa ut idéer, ta med din dator och tangentbord i VR för att arbeta tillsammans med andra eller ha uttrycksfulla konversationer som om du är personligen.

Betallösning för e-handlare

Simplifying Payments with Facebook Pay - About Facebook

Facebook Pay expanderar till ytterligare plattformar. Amerikanska företag kan nu aktivera Facebook Pay som betalningsalternativ direkt på sina webbplatser, vilket ger sina kunder möjlighet att checka ut utan att ange betalningsinformation igen. Facebook Pay använder kryptering för att säkert och säkert lagra betalkortsnummer, vilket tar bort behovet av att handlare hanterar den informationen. Facebook startade lanseringen med Shopify och kommer att expandera till andra plattformar.

Enklare att upptäcka shoppar på Facebook

Screenshot of Shops in WhatsApp

Facebook utökar butiksmöjligheterna. Facebook har gjort det lättare för människor att upptäcka och köpa från butiker. I USA kan företag ta med Shops-produkter till Marketplace. Facebook har också utökat betyg och recensioner till produkter i butiker på Instagram, inklusive foton och videor från communityn. Facebook har också introducerat butiksannonser baserat på människors shoppingpreferenser.

Nyhetsbrev med kända författare

Facebook Bulletin: How The Newsletter Service Works & What To Expect

Facebook introducerar Bulletin nyhetsbrevapp. Facebook har lanserat Bulletin, en fristående nyhetsbrevsplattform för gratis och betalda artiklar och podcasts. För att lansera plattformen har Facebook rekryterat framstående författare, inklusive Malcolm Gladwell, Erin Andrews och Mitch Albom.

Källa: Facebook, Practical E-commerce