Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Fortfarande skeptisk till influencer marketing? Läs detta! - ExploreCurate

Fortfarande skeptisk till influencer marketing? Läs detta!


Det finns ett tydligt motstånd till influencers och influencer marketing bland de traditionella marknadsförarna. Svårt att välja, osäkert att lite på, omöjligt att prissätta o s v. Influencer marketing är en ung marknadsföringsgren som i grunden vilar på sociala medier som också håller på att etablera sig. Det finns anledning att vara kritisk och att testa och anpassa, men det kommer inte gå att hålla mot. Är du fortfarande skeptisk, men har en vilja att förstå och lära? Här kommer 12 fördelar med influencer marketing.