Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
4 heta nyheter från Shopify, Twitter, Pinterest och Google som skapar nya möjligheter för e-handlare - ExploreCurate

4 heta nyheter från Shopify, Twitter, Pinterest och Google som skapar nya möjligheter för e-handlare


Leverantörerna för den stekheta e-handeln har inte haft så mycket ledigt i sommar utan tvärtom produktutvecklat och lanserat nya produkter. Här är 4 av de mest spännande produktnyheterna att hålla koll på för alla e-handlare.

1. Shopify lanserar ny kundchatt

Shopify Inbox: Turning Chats Into Conversions (2021)

Shopify introducerar Inbox för kundchatt. Inkorgen är Shopifys nya hem för kundkonversationer. Shopify-handlare kan lägga till inkorgen gratis och anpassa sin butikschatt, sparade svar mm. Enligt Shopify kan handlare prata med kunder och hantera konversationer från sin onlinebutik, sociala medier och e -post från Inboxs mobil- och webbappar.

2. Twitter lanserar shopmodul

Twitter Shopping: Testing the Shop Module

Twitter lanserar en ny shopmodul, för att låta användare handla direkt från Twitterkonton. Shopmodulen gör det möjligt för varumärken och e-handlare visa upp produkter direkt i sin företagsprofil. Följare kan sedan rulla genom en karusell av produktbilder och trycka på en produkt de är intresserade av att köpa. Funktionen är för närvarande endast tillgänglig för en liten grupp utvalda varumärken.

3. Pinterest skapar nya intäktsmöjligheter för influencers

Pinterest now lets influencers make money off shoppable pins - The Verge

Pinterest introducerar nya sätt för influencers att tjäna pengar och samarbeta med varumärken. Influencers får möjligheten att göra sina Pins köpbara, tjäna provision via affiliate -länkar och samarbeta med varumärken på sponsrat innehåll. Än så länge gäller produktnyheten endast företagskonton i USA och Storbritannien, men kommer att fortsätta lanseras till internationellt.

4. Google utvecklar nya exponeringsmöjligheter

A search for “backpack” on the Shopping tab shows “Deals related to your search”

Google gör det möjligt att visa erbjudanden direkt på fliken Shopping. Dessutom blir kampanjer och erbjudanden som laddas upp i Merchant Center automatiskt synliga för konsumenterna på fliken Shopping, oavsett om företag annonserar på Google. Google erbjuder nu livestreaming på YouTube via utvalda skapare och märken. Och slutligen, från och med oktober, kommer människor som handlar på Google Sök att kunna svepa igenom och upptäcka de mest populära erbjudandena under t ex Black Friday och Cyber Monday.

Läs också: E-handel via WhatsApp – största nyheten när Facebook Ads släpper 6 uppdateringar