Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Statistiken som visar vad som krävs för att lyckas på Facebook - ExploreCurate

Statistiken som visar vad som krävs för att lyckas på Facebook


Här är en fullständig översikt över Facebook-sidorna (USA) som presterar bäst. Här kan du ta del av vilka som lyckas bäst med både vad gäller engagemang som likes, delningar och kommentar samt de som växer snabbast. Här finns mycket att identifiera och reflektera över för att lyckas bättre på Facebook.

Varumärken med flest likes

The most liked US Facebook Pages 2021

Netflix underhåller sin publik med sitt sociala medieinnehåll och deras streamingtjänst. De har en av de bästa Facebook-sidorna i världen eftersom de också håller sin community engagerade med aktuella och humoristiska svar.

Den genomsnittliga amerikanen strömmade runt åtta timmar innehåll per dag när det blev pandemi lockdown. Netflix reagerade snabbt genom att öka sin totala digitala annonsbudget med över 300% och vann snabbt tittarandelar. Håll koll på användandet och agera snabbt!

Varumärken med flest kommentarer

The most commented US Facebook Pages 2021

Även om Netflix fortfarande dominerar antalet kommentare finns det mycket att lära från varumärket på andra plats – Meowingtons. De försöker inte uppfinna hjulet utan fokuserar på vardagliga intressen som djur, favoritserie och ekonomi. Meowingtons använder Facebook för att konvertera till sin app där alla erbjudanden finns. Dessutom uppmuntrar man användarna till återkomma och kommentera sina köp.

Varumärken med flest delningar.

The most shared US Facebook pages 2021

Ett annat framträdande varumärke när det gäller både likes och delningar är A Mighty Girl. Varumärket har ett stort sortimentet av böcker, spel, filmer och leksaker dedikerade till att hjälpa unga flickor. Sidan publicerar regelbundet om produkter för lärare och föräldrar, tillsammans med inspirerande berättelser om modiga och historiska kvinnor.

Förutom de uppenbara fördelarna med deras strategi att ge, underhålla och utbilda finns det en annan viktig anledning till att fans älskar att dela varumärkets inlägg: social relevans.

Varumärken med störst tillväxt 2020

Brands with the biggest Facebook Fan Growth

Crucial Memory gynnades av den kraftiga ökningen av konsumenternas näthandel, delvis på grund av pandemin. De fokuserade på att publicera inlägg som engagerar en tekniskt kunnig publik. Deras innehåll, erbjudanden och kampanjer är ett tydligt exempel på hur man hanterar och växer en social community genom att rikta sig till användarnas intresse.

Varumärken som växte snabbast 2020 (%)

Brands with the fastest Facebook Fan Growth

Eftersom denna tabell visar de Facebook-sidor som hade den snabbaste tillväxten av fans (inte det högsta totala antalet) ger det insikt i hur mindre kända varumärken kan öka sin fanbase exponentiellt på relativt kort tid.

Nikon Instruments levererar specialiserade, innehållsrika inlägg. Som ledande inom mikroskopbaserad teknik främjar de banbrytande webbseminarier, artiklar och globala upptäckter som matar publikens specialintressen.

Det är omöjligt att inte le när man ser Cameos uppfinningsrikedom, och Skrewball Whisky vet att engagera sig i kommentarer med en välkomnande humor är ett av de bästa sätten att öka sin organiska räckvidd på Facebook.

Källa: Socialbakers