Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så producerar du en TikTok video - ExploreCurate

Så producerar du en TikTok video


Det pratas allt mer om TikTok formatet som för många är ett helt hysteriskt videoflöde. Oavsett vad man tycker om formatet så kräver det kunskap om det eller snarare hur man producerar det för att lyckas på TikTok.

Generella tips

1. Håll det enkelt. Komplicera inte meddelandet du försöker kommunicera eller annonsmaterialet genom att försöka få in för mycket i en TikTok.

2. Skjut vertikalt. Dra nytta av TikToks helskärmsupplevelse genom att se till att du tar ditt innehåll i vertikalt format, inte horisontellt.

3. Ha bra belysning. Det spelar ingen roll om det är en professionell belysning, en riktigt fin lampa eller till och med solen så länge användarna tydligt kan se vad du vill att de ska se.

4. Fokusera på ditt ämne. Håll alltid linsen fokuserad där du vill att din publik ska fokusera deras uppmärksamhet. Detta kan hjälpa till att förhindra suddighet eller förlora något viktigt i mörkare belysning.

5. Använd effekter och text. TikTok har skapat hundratals alternativ och textbehandlingsalternativ som du kan använda i dina TikToks. Dessa inbyggda funktioner hjälper till att hålla ditt innehåll känsligt för plattformen, vilket också kan hjälpa till att få det på fler For You-sidor!

6. Ha kul. ”In the end of the day” ska det vara en rolig, positiv upplevelse när du skapar det och när publiken ser det.

8 handfasta punkter som du kan följa när du ska producera en TikTok video.

1. Flygande objekt

2. 360 Video

3. Byt kläder ofta

4. Camera drop

5. Floating effect

6. Perspective grab

7. Sudden reveal

8. Two pieces of content in one

Källa: TikTok