Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Just när du lärt dig behärska "basic verktygen" kommer 4 nya du måste prova! - ExploreCurate

Just när du lärt dig behärska ”basic verktygen” kommer 4 nya du måste prova!


Att arbeta med digital marknadföring är inte en väg att välja om du är för konservativ eller har svårt att lära dig nya digitala verktyg. Men om du älskar att testa nytt och utmana den manuella tvångströjan om och om igen då har du valt rätt.

Älskar du nya smarta digitala verktyg? Här har du allt om alla.

Här kommer 4 verktyg som jag kommer att testa för att jobba smartare med mitt content och sociala medier. Häng på och utvärdera!

1. Lightricks Beatleap: Skapa snygga videos för sociala medier

Beatleap kom i år och skapar automatiskt innehåll baserat på ljud! Perfekt för TikTok och Reels.

beatleap

2. VennGage: Skapa din egen Brand book

Venngage har en “Brand Kit” funktion där du kan spara och ge åtkomst till alla templates och grafik som du skapat. Superbra om ni är flera som arbetar med det visuella i teamet.

Venngage

3. SentiOne: Håller koll på vad som sägs i sociala medier

SentiOne använder AI för att lyssna på sociala medier och det här är en ny nivå jämfört med trötta mediebevakningsverktyg. Du kan t ex få hjälp av en AI-driven assistant som svarar på frågor från användare (!) och naturligtvis finns ett väldigt bra statistik- och analysverktyg.

SentiOne

4. Finteza: hjälper dig att prioritera det content som gör mest nytta

Finteza hjälper dig att A/B-testa vilka CTA:s som funkar bäst! Det jobb du vet att man måste göra, men inte alltid orkar.

Finteza

Källa: Ann Smarty, Internetmarketing Ninjas