Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Hemligheten bakom varför alla TikTok användare får unika videofeeds - ExploreCurate

Hemligheten bakom varför alla TikTok användare får unika videofeeds


🤳🤳🤳🤳

TikTok växer så det knakar och en av anledningarna till framgången kan vara TikTok:s unika algoritm som gör att alla användare får en unik videofeed. Så här funkar det:

1. Det du påverkar

TikTok tar hänsyn till vad du gillar och/eller delar, de konton du följer, dina kommentar och såklart innehållet du skapar. Lägger du t ex upp ett klipp med en viss hashtag så kommer du troligtvis att se mer innehåll med samma hashtag i ditt flöde.

2. Dina videoklipp

Ju fler videoklipp du lägger upp desto mer vet TikTok om dig. T ex bildtexter, specifika ljud, låter och hashtags påverkar och självklart vilka som konsumerar och interagerar med sina videos.

3. Inställningar

TikTok tar även hänsyn till vad du har för språkinställningar och vilken mobil du har även om det inte väger liga tungt som 1 och 2. TikTok förklarar detta med att man vill leverera en optimal presentation.

3 snabba tips till marknadsförare

1. Varje video räknas oberoende dina andra.

2. Håll koll på trender för att nå ut till fler användare.

3. Sträva efter att få tittarna att se klart hela klippet.

Läs mer om TikTok här.

Källa: Andrew Hutchinson, Social media today