Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 verktyg som ökar konverteringsgraden på landningssidan - ExploreCurate

5 verktyg som ökar konverteringsgraden på landningssidan


 

💄💄💄💄💄

Det handlar om att först få dit dem och se att få dem att agera

Ja, ska man sammanfatta den digitala marknadsförarens uppdrag kan man vara så krass och ”dem” som det hänvisas till är förstås de värdefulla ”leadsen”.

Läs också: Så fyller du på med nya e-postadresser i leadsdatabasen

I snitt lyckas man konvertera 2,35 % (källa: Woldstream) av de som kommer till landningssidan. Det visar hur svårt det är och vilket enormt tålamod man behöver ha. Det handlar om en ständig förbättring och att arbeta med rätt verktyg. Här är 5 verktyg som hjälper dig att höja konverteringsgraden.

1. CANDDi

Med CANDDi kan du identifiera besökarna som t ex namn och geografi, vilket företag de jobbar på, hur många gånger de besökt sajten och hur lång tid de varit där, hur deras aktivitet på sajten sett ut.

2. Instapage

Att bygga rätt landningsidor är grunden för en bra konvertering. Instapage är ett verktyg som hjälper dig med det.

3. Crazy Egg

Crazy Egg hjälper dig att testa olika delar på landningssidan med A/B testing. Du kan jobba med allt från fler sidvisningar, registreringar, försäljning mm.

4. Bunting

Bunting är ett verktyg som hjälper dig att skapa personaliserade landningssidor. Den ena besökaren får t ex den här sidan.

En annan besökare får den här sidan.

5. ActiveCampaign

ActiveCampaign är ett av många verktyg som hjälper dig med e-postmarknadsföringen och det många kallar för Marketing Automation.

Källa: Lilach Bullock