Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
10 verktyg som avslöjar hälsan på företagets varumärke - ExploreCurate

10 verktyg som avslöjar hälsan på företagets varumärke


 

🌻🌻🌻🌻🌻🥀🥀🥀🥀🥀

Starka varumärken klarar sig bättre i sämre tider och idag är det enklare än någonsin att kolla av hälsan på företagets varumärken. Här kommer 10 verktyg som du har nytta av och som ger dig en analys över allt från kännedom, image, share of voice och där du även kan se kundnöjdhet och vad potentiella kunder tycker om företaget eller företagets varumärken.

1. Awario

Awario är ett social media verktyg som täcker in de sociala nätverken, nyheter, bloggar, forum, sajter mm.

2. Brandwatch

Brandwatch mäter bl. a. hur varumärken uppfattas, visar trender och andra insikter om varumärket. En cool funktion är att du kan ladda upp ett varumärke och du får en analys av det.

Läs också: Hela listan med gratisverktygen du behöver för att analysera sociala medier

3. Talkwalker

Talkwalker säger sig kunna uppfatta sarkasm och olika former av negativism. Verktyget fungerar fungerar som en sökmotor för kampanjer och hashtags.

4. Hootsuite Insights

Hootsuite är i grunden en plattform som hjälper teamet att arbets med sociala medier, men det finns också en del som fångar upp trender kring ditt varumärke med smarta filtreringsfunktioner.

5. NCSU Tweet Sentiment Visualization App

NCSU Tweet Sentiment Visualization App använder du för Twitter och ger insikter om vilka rykten som finns kring ditt varumärke.

6. Mention

Mention fångar upp det som sägs om ditt varumärke. Varken mer eller mindre.

7. Social Searcher

Social Searcher mäter allt som sägs om ditt varumärke och är gratis upp till 100 keywordssökningar per dag. Här kan du söka även i plattformar som t ex Flickr, Dailymotion, Vimeo och VK.

8. RapidMiner

RapidMiner användar machine learning för att analysera data som fångas upp om ditt varumärke.

9. Lexalytics

Lexalytics är ett BI verktyg som baserat på text ger dig beslutsunderlag.

10. Clarabridge

Clarabridge är spännande eftersom det finns en CX-del i verktygen som är användningsbart.

Källa: Aleh Barysevich, Link-Assistant.Com