Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Uppdaterade siffror för alla som arbetar med digitala kampanjer - ExploreCurate

Uppdaterade siffror för alla som arbetar med digitala kampanjer


 

đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»

Oavsett om du tillhör den mest nördiga skaran eller den nyfikna nybörjaren kommer du frekvent att översköljas av uppdaterade trender och siffror inom de digitala mediernas olika omrĂ„den. Det Ă€r lika bra att fĂ„ en grundlĂ€ggande statusrapport om allt frĂ„n SEO (sökord, lokalt, mobilt mm), sociala medier, video, e-ppostmarknadsföring, annonsering, content marketing mm. Allt samlat i en lĂ„ng ”scrollig” infograf.

KĂ€lla: Serpwatch