Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Här är verktygen som tar ditt Instagram-konto till en helt ny visuell nivå - ExploreCurate

Här är verktygen som tar ditt Instagram-konto till en helt ny visuell nivå


 

👠👠👠👠

En bild säger mer än tusen ord och ett Instagram-konto kan säga allt om dig eller ditt företag. Allt fler ser Instagram som varumärkets ansikte utåt. Vi pratar m a o om Insta make-up på riktigt och därmed är alla knep tillåtna!

Här är 4 s.k.Instagram Grid verktyg som öppnar upp helt nya möjligheter till ett snyggare Instagram-konto.

#1. Planoly

Planoly är ett mycket populärt Instagram grid verktyg och är enkelt att använda både via mobilen och desktop. Här kan du hantera och skapa dina hashtags, planera dina poster och stories och få tillgång till analytics.

Tap the plus symbol to add images to your Instagram feed with the Planoly app.

Planoly är gratis, men du kan uppgradera från $9 per månad och då kan du bjuda in fler användare, få mer analytics data och ladda upp fler än 30 bilder i månaden.

#2. Preview App

Preview App är ett annat populärt Instagram grid verktyg som har ett inbyggt editeringsverktyg och gör det möjligt att byta och arrangera om planerade poster med ett enkelt klick.

In Preview, tap the wheel icon to edit the image, and use the slider to increase or decrease the effect of a filter.

Preview är gratis och du kan ladda upp hur många bilder som helst. Istället får du betala $7.99 i månaden för full tillgång till analytics och fler filter.

#3. UNUM

UNUM var väldigt populärt för sin möjlighet att ”gömma” poster. Idag har ju Instagram en egen arkivfunktion, men UNUM är ändå ett väldigt bra verktyg som är enkelt att använda med drag-and-drop funktioner, preview och möjlighet att editera.

In UNUM, select the square in your grid where you would like to upload an image.

Du får ladda upp hela 500 bilder varje månad gratis. Det du betalar för är mer ”griddar”, djupare analytics och obegränsad bilduppladdning.

#4. Plann

Plann liknar Planoly och ger dig möjlighet att planera och förändra din grid. Du kan självklart förbereda publicering och du får notifieringar innan publicering.

In Plann, tap the edit icon to access editing tools.

Verktyget är gratis, men för $4 i månaden får du många extra funktioner och unik analytics som ger dig rekommendationer på färger.

Use color coded placeholders in Plann to help plan your Instagram feed content.

Ja, som du märker finns det hjälpmedel för att få ditt eller företagets visuella Instagram-närvaro att skina!

Källa: Megan Andrew, Liquid Ideas