Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför kommer nästa stora digitala globala krig att handla om e-handel - ExploreCurate

Därför kommer nästa stora digitala globala krig att handla om e-handel


Om ditt företag använder en lokal e-handelsplattform kan det förr eller senare bli aktuellt att byta till en av de stora e-handelsplattformarna. Det blir helt enkelt för kostsamt och resurskrävande för de små att utveckla sin teknik, support och marknadsföring i tillräcklig hög takt.

Läs också: 5 sociala, trovärdiga och stressiga tips för att öka konverteringen i e-handelsbutiken

Vi kommer att se samma utveckling som med de sociala medieplattformarna. Sverige och alla andra länder har haft sina egna pionjärer, men idag är det ingen av dem som har överlevt.

En inte allt för vild gissning är att vi kommer att få se ett antal stora förvärv där även stora aktörer som Facebook, Google, Amazon och de kinesiska jättarna kommer att köpa upp stora snabbväxande e-handelsplattformar. Nyligen köpte Adobe upp Magento för 14,5 miljarder dollar.

Läs också: 9 saker att undvika för att få e-handel att funka på mobilen

Största e-handelsplattformen idag globlat är WooCommerce, men de är inte störst i alla delar av världen. Vilka e-handelsplattformar som kommer att dominera är väldigt beroende på hur e-handelsmarknaden utvecklar sig i de största länderna och hur väl aktörerna lyckas vinna nya kunder och marknadsandelar.

Läs också: 6 insikter om den sydostasiatiska marknaden som alla svenska e-handlare kan lära från

Största e-handelsmarknaderna och de stora e-handelsplattformarna just nu

Källa: Salehoo