Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så kan fastighetsmäklarna använda sociala medier för att kicka liv i bostadsförsäljningen igen - ExploreCurate

Så kan fastighetsmäklarna använda sociala medier för att kicka liv i bostadsförsäljningen igen


Just nu har bopriserna kylts ner och många som äger sina bostäder har återgått till att amortera på sina bostadslån. Det är såklart inte ett drömläge för fastighetsmäklarna som behöver hitta nya knep för att få loss nya objekt att sälja.

Här kommer 4 konkreta tips hur fastighetsmäklarna kan använda sociala medier för att få fart på affärerna igen.

Läs också: Rätt sex gör dig framgångsrikare i sociala medier

1. Facebook

Allt fler fastighetsmäklare använder Facebook för att nå ut lokalt geografiskt med sitt innehåll och i sin annonsering + att Facebook’s analytics ger en hel del insikter om vad som kan förbättras.

Image result for youtube house

Konkret tips till dig som är fastighetsmäklare: Facebook kan användas både för att fånga in dem som går i säljartankar och naturligtvis för att sälja objekten sedan.

2. YouTube

Video är ett överlägset innehållsformat för att kommunicera till hjärta och mage. Större mäklarhus använder alltmer videos för att berätta om sig själva, sitt erbjudande och lämplighet att sälja bostäder.

Läs också: 3 sociala medier trender 2018 + case + insikt

Konkret tips till dig som är fastighetsmäklare: Visa upp närområdet initierat med kärlek för att visa hur väl du känner till området.

Läs också: 5 ”måste-strategier” för sociala medier som alla företag behöver genomföra

3. Instagram

Även om det just nu är fokus på att få in fler objekt är det alltid viktigt att visa upp ett utbud. När utbudet inte är lika stort finns Instagram. Människor älskar att se andras hem, inredning, detaljer mm.

Image result for instagram house

Konkret tips till dig som är fastighetsmäklare: Se till att få en stor följarskara från de som är intresserade av hem och inredning och använd #hashtags för att kategorisera vilka områden.

Läs också: 10 smarta verktyg för att skapa innehåll på sociala medier

Extratips: Lägg extra kärlek på fotografering och bilderna innan du publicerar.

4. LinkedIn

LinkedIn är forumet för affärer och självklart även för fastighetsaffärer. För eller senare är det någon som ska sälja sitt hus och att ligga ”top of mind” via bra innehåll och annonsering på LinkedIn kan vara väldigt effektivt.

Image result for best advice

Konkret tips till dig som är fastighetsmäklare: Skapa en LinkedIngrupp för de som vill få tips när det är bäst läge att sälja sin bostad.

Källa: Altisource