Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Kunskapen som gör dig till MVP på marknadsavdelningen - ExploreCurate

Kunskapen som gör dig till MVP på marknadsavdelningen


Det fanns en tid då reklambyrån och mediebyrån tog hand om allt kring annonsering. Reklambyrån skapade annonserna och mediebyrån bokade annonserna hos mediebolagen och följde upp med hur många läsare eller tittare som hade sett reklamen. Den tiden är förbi.

Läs också: Så undviker du de mest uppenbara misstagen med annonsering på Facebook

Vi har nu en tid då Facebook är mer ifrågasatt än någonsin och kanske med all rätt. Men Facebook är en aktör som ingen marknadsförare kan bortse från idag och förmågan att ta hand om annonseringen på Facebook blir en alltmer värdefull kunskap.

Läs också: Jämför din Facebookannonsering med branschen

Om du vill bli ännu viktigare på din marknadsavdelning ska du se till att bli företagets främsta virtuos i Facebookmarknadsföring. Från kreativitet till analys och uppföljning. Här får du uppdaterad information om olika format. Det är också bra att ha.

Läs också: Det här behöver företagen göra för att anpassa sig till förändringarna på Facebook

MVP = Most Valuable Player

Updated Guide to Facebook Advertising Placements - #infographic