Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Verktygen för dig som är intresserad av kryptovalutor - ExploreCurate

Verktygen för dig som är intresserad av kryptovalutor


Först kom Bitcoin och sen kom en hel rad av olika kryptovalutor och idag är det nästan omöjligt att gå på en konferens med digital inriktning utan att begrepp som Blockchain och Kryptovalutor kommer upp. Är du nybörjare i ämnet behöver du nog börja med något mer grundläggande, men har du börjat få upp ångan kan du ha nytta av de här tipsen om verktyg för kryptovalutor.

Följ dina kryptovalutor och få uppdaterade nyheter

LiveMarketCap får du senaste och uppdaterade priser 24/7 och totalt värde.

Fler tjänster

Det finns fler mobilvänliga tjänster som ger dig information om kryptovalutor, liveuppdateringar, historiska priser, uppdaterade marknadspriser och nyheter.

Teknikanalyser & rådgivning om investeringar

Investing.com finns källor och verktyg hittar du information om allt som relaterar till den finansiella marknaden med realtids kommentarer, streamad rapportering, tekniska analyser och en rad verktyg och ”räknare”.

Kalender & Events

Det händer mycket i kryptovalutornas värld och här på Cryptocurrency Calendar samlas all information som du behöver för att hänga med.

Källa: Dan Polodar, Hackernoon