Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
6 startup spaningar på Slush dag 1 - ExploreCurate

6 startup spaningar på Slush dag 1


Ett Slush större och mer färgsprakande än någonsin mötte oss besökare första dagen i Helsingfors. Med Al Gore som inledningstalare sattes tema och ton. Hållbarhet, lönsamhet och fortsatt digital utveckling.

Vill du ta del av Slush digitalt ska du ladda ner Slush appen där du kan ta del av ett stort videomaterial från dagen. Ladda ner appen här eller gå direkt till Slush’ Livesida. Du kan också följa hashtag #slush17 såklart.

Här har jag samlat mina tweets från första dagen där jag lyssnade till många intressanta pitchar från totalt 100 startups.