Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Varför kan inte fler utveckla smarta tjänster för oss tonårsföräldrar? - ExploreCurate

Varför kan inte fler utveckla smarta tjänster för oss tonårsföräldrar?


Jag vet att ExploreCurate framförallt ska bidra med #digitalainsikter som du kan ha nytta av i din professionella gärning. Det är därför jag vinklar det här som en affärsmöjlighet (vilket det troligtvis är), men det är ju såklart som orolig och ofta maktlös förälder jag väljer att dela de här insikterna.

Är den snabba digitala utvecklingen där alla barn har tillgång till hela världen via sin mobiltelefon och där sociala medier flyter ihop med verkligheten verkligen bra för våra barn?

Svaret är nog att det beror på vad våra barn väljer att använda och hur det styr deras liv. Vi föräldrar har självklart ett stort ansvar, men det är ett ansvar som är kantat av stora utmaningar som ofta är oss helt övermäktiga.

Den här statistiken säger allt + att du som förälder får konkreta råd om vad du kan göra och hur du bör agera som förälder. OBS! Varning för starka siffror.

Parenting Challenges in the Digital Age [Infographic]

Källa: FamilyOrbit