Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
GE inspirerar på Content Marketing World och bjuder på 6 #digitalainsikter - ExploreCurate

GE inspirerar på Content Marketing World och bjuder på 6 #digitalainsikter


En av de stora Content marketing konferenserna pågår för fullt i Cleveland. Ett av de mest inspirerande casen på Content Marketing World stod GE för. GE lanserade GE Reports redan 2008 och har fortsatt att satsa på innehåll sedan dess.

GE’s CMO Linda Boff var talare och bjöd på riktigt bra insikter från GE.

Bildresultat för linda boff ge

GE loves great stories. GE’s storytelling formula is: Being the first on platforms + Activating unlikely audiences + Finding the human in the digital x Staying in continuous motion.

Linda Boff bjuder på GE’s framgångsrecept:

#1. What is your DNA?

Vad står ditt företag för? För GE handlar det om att visa att företaget älskar innovation.

#2. Tonaliteten är nyckeln

Det riktigt svåra är att kommunicera företagets vision så att det blir förståeligt och engagerar. Boff menar att GE hela tiden strävar efter att vara relevant och trovärdig. Att prata som en person, inte ett företag.

#3. ”Make a statement”

När GE lovade att anställa fler kvinnor i tekniska roller så skapade man en video som hyllade kvinnor som jobbade på GE istället för en massa ”mambo jambo corporate fluff”.

#4. Sök den oväntade publiken

Det är svårt att bara bestämma sig för att nå en ny målgrupp, men fortsätt att försöka. GE skapade ett Super-Smoker BBQ lab på eventet SXSW där dataexperter såg till att köttet blev perfekt grillat. Aktiviteten fångade en ung välutbildad publik.

#5. Experimentera tidigt och ofta

Boff säger: “You have to be there on the field.” Det kostar så lite att använda de sociala plattformarna och testa nya idéer.

#6. Berättelserna finns överallt

Det finns riktigt bra underlag för en bra story överallt och även i de mest tråkiga ämnen. GE lanserade nyligen “In the Wild” series of 10 YouTube. Helt enkelt en rundvandring i GE’s fabriker. Inte så fashionabelt om man ska vara elak, men helt i linje med att kommunicera innovation och personlighet.

Källa: Newscred