Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 viktiga SEO-tips som är direkt avgörande för företagets affärer - ExploreCurate

5 viktiga SEO-tips som är direkt avgörande för företagets affärer


Syns du inte så finns du inte. Kommer du inte upp när dina presumtiva kunder söker så får du inga kunder. Ja, det kan väl inte sägas tydligare hur viktigt det är att du gör det enkelt för alla hugade att hitta det du säljer.

Det kallas för SEO – Search Engine Optimization och att ditt företag har SEO-kompetens är lika viktigt som att ha säljare

Här får du 5 viktiga SEO-tips att tänka på när du aktiverar företagets viktiga digitala säljkår.

1. Automatisera Google Analytics data

Ta rapporter till nästa nivå med Google Analytics Add-On for Sheets som hämtar data direkt från Google Analytics API utan att du behöver logga in.

2. Hitta nya möjligheter med interna länkar

Allt fler förstår vikten av de interna länkningarna på hemsidan. Med hjälp av Screaming Frog’s Include/Exclude feature kan du enkelt hitta nya möjligheter för interna länkar. Använd OpenList extension för att se alla URL:er.

3. Gör din keyword research hemläxa

Använd Merge Words för att få förslag på relevanta sökord och se sedan vilka som matchar de mest använda sökorden med Google Keyword Planner.

4. Säkerställ global anpassning

Om du har en global verksamhet (och de har de flesta nuförtiden även om de inte tror det) så kan du använda Screaming Frog igen för att säkerställa att du gör förbättringar som slår igenom på fler språk.

5. Ta in interns!

Det sista rådet handlar om att ta in resurser. SEO-arbete är krävande och behöver framförallt kontinuitet. Det är en stor fördel om man är van att navigera digitalt. M a o helt perfekt för att ta in interns!

Källa: Search Engine Land