Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Så samlar du in e-postadresser med hjälp av Facebook - ExploreCurate

Så samlar du in e-postadresser med hjälp av Facebook


Facebook är den viktigaste plattformen för många företag och det handlar framförallt om att konvertera från Facebook. En viktig sådan konvertering är leads och att samla in e-postadresser. Det kan du göra på de här olika sätten.

1. Börja sända på Facebook Live

Användare tittar tre gånger så länge på Facebook Live jämfört med en vanlig video. Uppmana tittarna att lämna sin e-postadress här och nu för att få ta del av det du erbjuder, d v s under en tidsbegränsad tid.

Bildresultat för live Facebook gif

2. Skapa en unik landningssida för Facebookföljare

Att skapa en landningssida bara för Facebookföljare skapar en känsla av utvaldhet. Testa dig fram vad som funkar bäst när det gäller design, copy och CTA.

Bildresultat för facebook landing page

3. Använd Facebook Retargeting och följ dina Facebookbesökare

Retargeting eller remarketing som är samma sak blir allt vanligare och ger dig en automatiserad och riktad kommunikation. Alla som varit inne på din Facebooksida kan få ett erbjudande eller andra budskap var de än är på Internet.

Bildresultat för facebook retargeting

4. Ta personlig kontakt med dina viktigaste användare

Att ta kontakt direkt med dem man vill ha som kunder är det traditionella sättet och det kallas försäljning. Det funkar på Facebook också och du kommer att bli förvånad över hur effektivt det är.

Källa: The Friedman Group