Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Ny rapport om hur millennials använder mobilen och sociala medier - ExploreCurate

Ny rapport om hur millennials använder mobilen och sociala medier


Alltid dessa ”millennials” som tvärtemot vad man kanske kan tro faktiskt är en ganska bred målgrupp (och tillika en klassisk mediemålgrupp) på 18-34 år. Med det i minne får du här ta del av en färsk rapport om hur dessa millennials använder mobilen och sociala medier.

Millennials dissar datorn

Att millennials använder mobilen mycket är vi nog på det klara med, men en fjärdedel menar att man i princip ENDAST använder mobilen.

Fluent Millennial Smartphone Use

Millennials är online köpkraft

Millennials använder också mobilen när de handlar online. 15 % flera gånger i veckan och ytterligare 15 % någon gång i veckan.

Fluent Millennials Online Shopping

Millennials har inte svikit Facebook, men…

Facebook är fortfarande det mest använda sociala mediet där 41 % av alla millennials uppger att de använder Facebook dagligen (49 % i målgruppen äldre än millennials). Rykten om att unga sviker Facebook är därmed lite överdriven, men…

Alla sociala medieplattformar som YouTube, Instagram, Snapchat, Pinterest, Twitter och LinkedIn växer i popularitet bland millennials UTOM Facebook.

Fluent Millennial Social Media Use

…och det ser ännu mörkare ut för Facebook ju längre ned i åldrarna man går inom millennials.

Fluent Social Media Use Millennials

Hela undersökningen är gjord av Fluent och du kan beställa den här helt utan kostnad. En kort version av undersökningen får du i den här infografen:

Fluent Millennial Social Media Use Infographic