Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Här är verktygen content curators älskar att använda - ExploreCurate

Här är verktygen content curators älskar att använda


Jag använder WordPress, Scoop.IT, Buffer, Mailchimp och Google Alerts som mina främsta verktyg när jag kurerar (jo jag vet att det heter kuratera, men det låter ju supermärkligt :)). Peter Hedling älskar EvernoteLinn Lindström använder också Evernote och Buffer och Unsplash och hyllar COPE som arbetsmodell. Exakt vilka verktyg Pontus Staunstrup använder vet jag inte, men det skulle förvåna mig om det inte är några av de som presenteras i den här artikeln.

Läs också: 60 smarta gratisverktyg för alla som arbetar med content marketing

Här är verktygen som gör listan komplett med alla verktyg som content curators jobbar med

1. Feedly (finns både som gratis och betalversion).

Feedly skapar ditt eget ”Tidningarnas Telegrambyrå” via RSS och gör att du kan dela innehållet direkt ut i dina egna kanaler. Feedly finns för båda Android och iOS och är ett superbra ”filtreringsverktyg”.

2. Zite/Flipboard (gratis):

Zite är designat som ett tidningsmagasin och köptes nyligen av mer kända Flipboard och är du redan en Flipboardanvändare kan du koppla ihop dina användaruppgifter och innehåll med Zite. Zite är lite lättare att komma igång med och finns tillgänglig både för Android och iOS.

3. Kuratur (gratis):

Kuratur är en ny app som nu finns i betaversion. Här finns massor av möjligheter att anpassa appen för dina behov som t ex en speciell ”WordPress-nivå” som gör att innehållet blir presenterat exakt så som det kommer att se ut på din sajt.

4. The Tweeted Times (gratis och premium)

The Tweeted Times är ytterligare ett verktyg som hjälper dig att hitta, filtrera och publicera kurerat innehåll. Gratisversionen saknar mycket av premiumversionens funktionalitet. Men både gratis och premiumversionen är fantastiska att använda för att nå ut till nya Twitterföljare. Finns för både Android och iOS.

5. Swayy (gratis)

Swayy är en app som uppfattar vad din publik är intresserad av och anpassar innehållet ”on the fly”. Gratisappen är laddad med allt du vill ha och det enda som kostar är om du vill köpa till möjligheten att anpassa dina dashboards.

6. List.ly (gratis och premium)

List.ly är enkel att komma igång med och samlar innehåll i lättillgängliga listor som publiceras direkt på din sajt. Gratisversionen omfattar alla viktiga funktioner.

7. DrumUp (gratis)

DrumUp hjälper dig att få kontroll över innehåll du tar emot, delar och postar i alla dina kanaler och den driver effektivt trafik till dig. Just nu finns den bara tillgänglig för Android.

Källa: Hubspot, Digital Information World

Läs också:

De 50 viktigaste Content marketing verktygen

Alla content marketing verktyg i en lista med förklaring och länk

Alla nya smarta Content marketing verktyg (komplett kartläggning och utvärdering)