Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
En millennial visade vägen med poesi på #thinkcontent Summit i New York - ExploreCurate

En millennial visade vägen med poesi på #thinkcontent Summit i New York


New York är staden som aldrig sover och när Newscred arrangerade #thinkcontent Summit för fjärde året var det heller ingen som somnade. Vi ska självklart skriva mer om konferensen, men här kommer 3 direkta reflektioner.

#1. Content marketing har blivit mer kopplad till affären

#2. Kravet på innehållet har blivit högre. Nu är det bara kvalité som räknas

#3. Alla talare från företag som Google, Instagram, Uber, AirBnb, Unilever m.fl blev totalt brädade av en millennial som inledde med att hon hatade att bli kallad millennial.

Tjugosexåriga Samantha Jayne klev upp på den stora scenen som om hon aldrig gjort annat och läxade upp alla.

20160602_151209_resized

Samantha har med boken Quarter Life Poetry: Poems for the Young, Broke and Hangry som kom ut den 5 april tagit en stor del av världen med storm. 

Samantha har byggt upp en stor följarskara på Instagram där hon blivit känd för att skriva små poetiska texter för att beskriva sitt liv.

20160602_150958_resized

Inför boklanseringen producerade Samantha två filmer som blev virala och boken hamnade högst på Amazons försäljningslista 3 veckor i rad. Här är den ena filmen.

Som sagt, det blev en millennial som inte vill bli kallad en millennial som visade vägen idag på #Thinkcontent Summit 2016 i New York. Nu är det mingel och gratis drinkar. Vi hörs snart igen!

Läs också

If I make it here, I make it anywhere…eller? En första rapport från #ThinkContent Summit