Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Nya Twitter-regler gör storytelling enklare! - ExploreCurate

Nya Twitter-regler gör storytelling enklare!

Nya Twitter-regler gör storytelling enklare! - ExploreCurate.com

Twitter har nu bestämt att ändra på några av deras regler till det bättre.Nya Twitter-regler gör storytelling enklare! Varumärken kommer att kunna anamma detta och deras berättande på twitter kommer underlättas.

De 140-tecknen kommer inte utökas till 10.000 som det ryktats om utan detta är vad som kommer att ske:

Svar

När du svarar på en tweet räknas inte längre @namnet med i de 140 tecken du har till förfogande. Detta kommer att göra konversationer på twitter enklare och rakare.

Bilder, Gif:ar, videor m.m

Dessa bifogade filer kommer inte heller räknas med i de 140 tecknen längre. Hurra! Använd mer bilder! Ös på med mer rörlig media!

Retweeta och citera dig själv

Du kommer att kunna både retweeta och citera dina egna tweets. Bra när du vill lägga till något av värde till en redan befintlig tweet eller uppmärksamma. (Perfekt för oss som gillar våra egna åsikter :))

Tweets som börjar med ett användarnamn

Dessa kommer att nå alla dina följare. Detta betyder att du inte längre kommer att behöva använda .@ för att nå alla. Du behöver alltså bara retweeta för att nå ut till alla dina följare.

Nu efterlyser jag bara: När ska vi få möjligheten att ändra i befintliga tweets? Kom igen Twitter, make it happen! Vi är många som saknar det.

Läs även:

5 tips för e-handlare att optimera sitt Instagram-konto

Dubbelt så många superhjältar – dubbelt så mycket bättre marknadsföring?

5 böcker som blivit handböcker för alla startups