#92 Här är de 10 frågorna alla Content marketing strategier behöver besvara

, , , ,

Jag följer många bloggar, men ingen får mig att bli så ödmjuk som Moz.com. Det är hard core, det provocerar och det ger krispiga insikter för oss digitalnördar. Just nu designar vi en ny grym suite av Workshopformat på Berghs School of Communication för våra företagskunder och en av de områden vi kommer utveckla är Content marketing.

Simon Penson skribent på Moz.com har skrivit en bloggpost med en estimerad lästid på 20 minuter (!) som han gett rubriken The Brand as Publisher Masterbrand. Har du tiden så läs den! Jag har plockat ut 10 frågor som är högst relevanta för alla varumärken som har ambitionen att skapa en Content marketing strategi.

Läs vidare här.

Beställ boken #1-7 Digitala insikter för beslutsfattare gratis här!

Läs fler artiklar i samma artikelserie och kontakta Johan Svensson för föreläsningar, workshops och rådgivning i ämnet #digitalainsikter.

#92 Här är de 10 frågorna alla Content marketing strategier behöver besvara

#91 Se videon från Stanford om det coolaste hacket just nu

#90 Hur du känner igen bluffen som många företag går på

[fbcomments]