Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
4 sätt hur syndikerat innehåll kan göra din content marketing mer framgångsrik - ExploreCurate

4 sätt hur syndikerat innehåll kan göra din content marketing mer framgångsrik


Vet du vad syndikerat innehåll är? Du kanske inte ens visste att det är möjligt att köpa redaktionellt material som är publicerat i någon tidning eller magasin i en annan del i världen. Innehåll som kan berika, stärka och öka din publiceringsfrekvens. Man skulle kunna kalla det licensierat innehåll också. Det vill säga man köper rätten att använda det redaktionella materialet i sina kanaler. Med sina kanaler menar jag t.ex. företagets blogg, sociala medier eller kanske kundtidning.

Vi har en lång historia av att sälja redaktionellt material i form av artiklar, bilder, videos, korsord etc. Kunden har traditionellt sätt varit de stora mediehusen. För ett par år sedan hände något och förfrågan om att köpa syndikerat material kom nu också från varumärken därför har vi nu skapat marknadsplatsen för innehåll ContentToGo.se för alla som är intresserade av att köpa innehåll. Utöver våra arkiv med syndikerat levererar vi även kuraterat och unik producerat för just dig.

Content Marketing är här för att stanna. Varumärkena är de nya publicisterna.

Företagen tar hem publiken från de köpta kanalerna och behåller dem i sina egna kanaler genom att förse sin publik med relevant, aktuellt och värdeskapande innehåll löpande. Företagen bedriver content marketing.

ctg_logo

ContentToGo.se. Här kan du läsa hur tjänsten fungerar.

Så, hur kan syndikerat stärka din content marketing.

  1. Syndikerat innehåll är kostandseffektivt. Köp högkvalitativt redaktionellt material från världens bästa magasin och tidningar och höj nivån och kvalitén utan att behöva rekrytera en hel redaktion med journalister och fotografer. De syndikerade artiklarna kommer med både text och bild.

 

@P@ 1 ways with… 66 recipes+ august 2015 10 eggs 12 3This fridge staple makes egg-cellent snacks, dinners and sweet treats RCP_ 1508_ 1_ 144356_ 1.0_ 669/07/2015 1:22:18 PM
Exempel på syndikerat material sålt till företag inom livsmedelsindustrin.

 

Milk and honey for pudding. Sweet, soothing, timeless and delicious; these gorgeous ingredients work superbly well together especially in sweet dishes. This feature shows you how. Translation available upon purchase of this feature. (Feature by Gallo Images / Sarie Kos / Herman Lensing)

2. Genom att beställa syndikerat material genom tjänsten ContentToGo.se kan du enkelt skala upp (och skala ner) efter ert innehållsbehov just för stunden. ContentToGo.se har redaktörer som väljer ut material för just era behov. De är glada, kunniga och snabba. Trevligt ju.

.MCM479_COUV avec dos 7mm 2.indd

Australian Gourmet Traveller magazine layout
Exempel på syndikerat material sålt till företag inom reseindustrin.

 

3. Det kommer varje dag nytt syndikerat material då det skrivs tusentals artiklar runt om i världen varje dag som tankas in i våra system. Tänk er jättestora bassänger som tankas fulla med videos, artiklar, ljud och bilder. Varje dag. Året om. Där får du och din content manager bada och samla in redaktionellt material som din attraherar din målgrupp. Vilken lycka va!? Det är vad ContentTGo.se är. Sweet!

 

Dolly magazine page layout
Exempel på syndikerat material sålt till skönhets/modeindustrin.


VB-0876.pdf

 

4. Det fina med syndikerat material är att det hjälper dig att gå in och äga ett ämne som ligger nära dina produkter eller tjänster. Det är det content marketing handlar om.

Att gå in och äga ett ämne som hjälper, utbildar, informerar och underhåller din målgrupp.

På så sätt skapar du lojalitet och en relation med kunden. Dessutom, har du koll på ämnet som ligger i den närhet, och är du den som har bäst koll på ämnet så skapar du trovärdighet. Syndikerat material i kombination med det ni producerar ger ett generellt grepp kring ämnet.

 

Home Plus magazine page layout
Exempel på syndikerat material som har sålts till inredningsbranschen/bygg.

 

Låter det spännande? Testa ContentToGo.se och förse dina målgrupper med innehåll som håller hög kvalité. Vi levererar det anpassat för dina kanaler: Digitalt eller print.