Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
ContentToGo.se marknadsplatsen för innehåll - så funkar det - ExploreCurate

ContentToGo.se marknadsplatsen för innehåll – så funkar det


Marknadskommunikationen genomgår stora förändringar. Sätten att inhämta information har förändrats radikalt i och med digitaliseringen och vårt digitala liv i sociala medier. Detta ställer krav på marknadsavdelningarna som måste tänka om – och ibland gå ifrån – traditionell marknadsföring i kanaler som ägs av andra (läs: annonsering). För att bygga relationer måste företagen löpande producera värdeskapande redaktionellt innehåll som attraherar målgruppen samt stärker affären.

ctg_logo

Varumärkena och dess marknadsavdelningar är i omdaning, istället för att bara köpa medieutrymme och placera sitt budskap i detta agerar man allt ofta som redaktioner. Är ni också på den resan men har svårt att hinna med att producera innehåll? Kanske saknas den redaktionella kompetensen? Kanske säger ledningen nej till rekrytering. Du är inte ensam. Det är den verklighet vi möter när vi träffar kunder. Förståelsen och viljan att satsa på content marketing finns men tiden, resurserna, och kompetensen saknas. Efter vi arbetat med att identifiera hur utmaningarna ser ut för våra kunder har vi nu lanserat tjänsten Content To Go.

Hur funkar Content To Go?

Content To Go är en marknadsplats där du som företag kan beställa skräddarsytt innehåll för dina behov. Ibland kanske du behöver mycket innehåll, ibland lite mindre. Tjänsten ger dig möjlighet att skala upp och ner dina beställningar snabbt och smidigt.

Är du på jakt efter artiklar producerade exklusivt för dig så levererar vi det på ett par dagar med hjälp av vårt nätverk av högkvalitativa och etablerade skribenter. Vi har redaktörer för de största ämnena så som mat, hälsa, resor, mode och skönhet. De hjälper dig att få rätt innehåll som engagerar din målgrupp.

Är du intresserad av att köpa spaningar kring ditt ämne som du sedan kan posta i dina kanaler så löser vi det.

Vi levererar också syndikerat innehåll från våra tidningar och magasin som vi representerar. Vi säljer alltså rätten att använda dessa artiklar, bilder och videos i dina kanaler.

Party time. It’s the holiday season and so spirits are high and everyone is in the mood for a party. So throw a divine bash with these fabulous party ideas. (Feature by Gallo Images / Ideas / Louisa Holst)
Exempel på syndikerat innehåll kategori DIY: Party time. It’s the holiday season and so spirits are high and everyone is in the mood for a party. So throw a divine bash with these fabulous party ideas. (Feature by Gallo Images / Ideas / Louisa Holst)

 

House and Garden magazine page layout
Exempel på syndikerat material från House and Garden magazine

 

Att addera syndikerat material i din innehållsplan är kostnadseffektivt och allt vårt syndikerade materiel håller hög kvalité. Vi har syndikerat material för både print och digitala kanaler och i våra arkiv finns det tusentals artiklar inom de flesta ämnena och även här hjälper våra redaktörer dig att få leveranser som passar er tonalitet, kunders önskan och varumärke.

Exempel syndikerat material inom kategori resa.

 

Exempel på syndikerat material kategori mat.

 

De sociala kanalerna då. Detta eviga sug efter mer innehåll och kanske allra viktigast, sug efter mer relevant och högkvalitativt innehåll.  Är det svårt att hinna med? Genererar inte ert innehåll försäljning? Har du ständigt lite ont i magen över att ”ni borde vara mer aktiva men tiden finns inte?”. Kanske är det så att du behöver hjälp med poster till exempelvis Facebook? Skaffa en prenumeration av Facebookposter som t.ex. levereras veckovis med bild och text i enlighet med din innehållskalender, ämne och bransch.

Har du svårt att få till snygga bilder för företagets Instagram? Det kan vi också hjälpa dig med då vårt bildarkiv innehåller miljontals bilder som passar för Instagram.

Content To Go löser de flesta innehållsbehov. Anmäl intresse att testa tjänsten idag så är du ett stort steg närmare att bli en ”content guru.”

Och här är några av oss som arbetar med Content To Go. Visst ser vi vansinnigt trevliga ut? Vi är det. Lovar. Och vi vill hjälpa er med er content marketing.

contenttogo1
Här är Klaus och Agnes. Klaus är vår expert på Facebook och dess algoritmer och är dessutom en grym innehållsproducent. Agnes producerar också innehåll med fokus på mat.
contenttogo2
Här ser vi Monica som är vår skarpa produktionsledare och Helena som är vår kunniga och härliga redaktör inom hälsa.
contenttogoannapeter
Här har vi Peter och Anna som arbetar som innehållsstrateger.

 

Är du intresserad? Anmäl dig på ContentToGo.se eller maila mig på anna@bullscontent.se.