Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
"Content Marketing för alla" - bokrelease på Berghs - ExploreCurate

”Content Marketing för alla” – bokrelease på Berghs


”Content marketing är tillsammans med den digitala utvecklingen det största som hänt marknadsföringen sedan 60-talets kreativa revolution. Istället för att bombardera din målgrupp med reklam, som den blir allt bättre på att undvika, blir du en pålitlig kompis och en kunnig rådgivare som hjälper kunderna att lösa sina problem och se nya möjligheter”, säger Joakim Arhammar, en av författarna till boken.

Frukostföreläsningen där boken ”Content Marketing för alla” lanserades hölls på Berghs School of Communication. Morgonen inleddes med att Carolina Setterwall från Berghs Communications-avdelning hälsade alla välkomna och introducerade författarna. Staunstrup och Arhammar höll en hav timme lång föreläsning där de delade med sig av sina insikter om content marketing och svarade på frågor. Här är tre av morgonens viktigaste insikter:

1. Det lönar sig att vid varje intervju eller annat tillfälle för innehållsskapande försöka få ut så mycket som möjligt av de ni intervjuar. Filma, spela in ljud och fota (utöver den vanliga skrivna texten) så kan ni använda samma innehåll många gånger.

2. Ha inte för stort fokus på att fylla alla era kanaler till bredden med innehåll varje dag. Fokusera i stället på att hålla en hög kvalité på ert innehåll och dra ner på publiceringstakten om det krävs.

3. Målgruppen avgör kanalerna där ni ska distribuera ert innehåll. Analysera var er målgrupp befinner sig FÖRE ni börjar trycka ut ert innehåll.

12754947_10153413038746616_1312818949_o

Om författarna:

Joakim Arhammar är till vardags contentspecialist på kommunikationsbyrån Springtime.

Pontus Staunstrup är digital strateg med fokus på content marketing och sociala medier och ansvarar för PostNords content marketing.

Köp och läs mer om boken på www.contentmarketingbok.se.