Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Vad är Content Marketing och hur gör man för att lyckas? - ExploreCurate

Vad är Content Marketing och hur gör man för att lyckas?


Marknadskommunikationen genomgår stora förändringar då sätten att inhämta information har förändrats radikalt i och med digitaliseringen och vårt digitala liv i sociala medier. Jobbar du på en marknadsavdelning så vet du att detta ställer krav och du måste tänka om och våga byta riktning. Företag måste löpande producera värdeskapande redaktionellt innehåll som attraherar målgruppen samt stärker affären. Men vad är content marketing och hur gör man för att komma igång?

Under våren kommer vi vid ett par tillfällen bjuda in till kostnadsfria frukostseminarium i Stockholm där du lär dig grunderna och hur du tar första stegen mot att bli en ”content-guru”. Seminariet riktar sig till dig som är nybörjare och är yrkesverksam på en marknadsavdelning eller liknade.

Vi kommer inom kort släppa ett begränsat antal platser. Är du intresserad av att delta kontakta mig på anna@bullscontent.se för att säkra din plats.