Den årliga djupdykningen i analysverktyget visar att Instagram fortsätter att vara hett för läsarna på ExploreCurate.com. En artikel om den sociala plattformen tar för andra året i följd tätpositionen, som mest läst, publicerad under 2015. Unika besökare, sidvisningar, samtliga siffror visar samma resultat. Vi har även några äldre artiklar om Instagram, virala tungviktare, som fortsätter snurra i vårt digitala universum.

I övrigt är content marketing ett populärt ämne, inte minst rapporterna från de konferenser, bland annat i USA, som våra team besökte under året. ExploreCurate.com fortsätter satsa hårt på innehålls- och cm-trenden, bland annat naturligtvis, under 2016. Så håll ögonen öppna.

Här är några av årets toppar på ExploreCurate.com.

5 roliga Instagramkonton du bara måste följa

Fem orsaker till att “Game of Thrones” regerar inom Content Marketing

60 smarta gratisverktyg för alla som arbetar med content marketing

2,25 minuter – sen förstår du SnapChat

#10 insikter från Content Marketing World 2015

100 digitala tjänsterna som används av startups

#14 insikter från Intelligent Content Conference i San Francisco till alla vänner i content marketing svängen

10 varumärken som gör det bättre än andra i sociala medier

Hur ska vi bemöta de här jobbiga nittiotalisterna?

De vanligaste misstagen företag gör i sociala medier

Naturligtvis hoppas vi att du fortsätter följa oss här på ExploreCurate.com även under 2016. Jag lovar, det kommer att hända spännande saker. Har du synpunkter, förslag, kommentarer mm kring innehåll eller annat på sajten, maila mig på peter@explorecurate.com.

Trevlig fortsättning på det nya året!!!

[fbcomments]