Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Här är de 10 karaktärerna vars kommentarer du inte vill ha - ExploreCurate

Här är de 10 karaktärerna vars kommentarer du inte vill ha


Alla har säkert lämnat en kommentar på en artikel, på ett foto, på ett blogginlägg. Ofta blir den som skapat innehållet glad. Engagemang är ju bra. Men det finns kommentarer som du gärna skulle vilja slippa och bakom dessa står 10 olika karaktärer du måste lära sig att ducka för. .

Här är 10 typiska kommentarskaraktärer som väntar på att få skjuta ner dig i contentkriget.

1. The ”explainer”

Den här personen vet allt om din ämnet i din artikel och visste det långt innan du var född. Hens kommentar är minst 2000 tecken och missar målet totalt med extrema ordval som dessutom oftast är felstavade.

2. The ”anecdoter”

Här har du en person som gärna berättar en anekdot till varje del av din artikel. Hen är den jobbiga grannen som du hoppas inte ska öppna dörren när du kommer hem.

3. The ”flouncer”

Moralkakor finns överallt och även i kommentarsfältet. Den här karaktären är beredd att driva rättvisan till högsta instans.

4. The ”blamer”

Den här konspiratoriska karaktären tror att du är utsänd från regeringen och anklagar dig för att ha helt fel intressen som styr din agenda.

5. The ”googler”

Den här ivriga karaktären googlar på din rubrik och plockar upp sitt resonemang utifrån de tre översta träffarna. Hen hänvisar ofta till Wikipedia och älskar att lämna långa, klickbara länkar i kommentarsfältet.

6. The ”slacktvist”

Här har vi karaktären som är riktigt, riktigt orolig för de stora (och små) problemen i världen. Hen uppmanar till protester och grupperingar och startar minst en insamling till något per vecka (veckan efter rinner den ut i sanden…).

8. The ”driveby”

Den här karaktären dyker plötsligt upp och ser kopplingar du inte trodde var möjliga. Hen är mycket, mycket svår att bli kvitt.

9. The ”title reader”

Den här karaktären börjar alltid sin kommentarer med ”Jag har inte läst hela artikeln, men…”. Här är det viktigt att sluta läsa. Hen har helt enkelt inte sinne för att rubriker ibland måste göra sitt jobb och hen straffar dig direkt om din artikel inte genast hämtar hem den aningen fläskiga rubriken.

10. The ”hatefollower”

Den här karaktären har bestämt sig för att hen hatar dig, allt du har och allt du kommer att skriva. Hen följer dig 24/7 och längtar tålmodigt efter ett skottläge.

Källa: Contently

Läs också:

#10 insikter från Content Marketing World 2015

7 content marketing-lärdomar från 007

10 strategier för morgondagens content marketing