Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Frukost med Klaus-Peter Beiersdorf den 7.10 - det vill ni inte missa! - ExploreCurate

Frukost med Klaus-Peter Beiersdorf den 7.10 – det vill ni inte missa!


Våra återkommande frukostseminarier om content marketing blir allt mer populära och det tycker vi är jätteroligt.

Därför har vi till vår nästa frukost onsdagen den 7 oktober bjudit in en extra rolig gästföreläsare: Klaus-Peter Beiersdorf! Klaus är expert på sociala och digitala medier och har arbetat med det i över 15 år. Så här beskriver han själv vad hans föreläsning kommer att handla om:

”Med hundratals nya digitala plattformar och ett medielandskap som är snårigare än en skog designad av självaste bröderna Grimm så är det mer komplicerad att hitta rätt än någonsin. Vad samlar de sociala nätverken in för data, och på vilket sätt kan det hjälpa dig att hitta rätt målgrupper när du planerar din marknadsföring? Speciellt eftersom vi delar med oss av våra intressen, aktiviteter och personliga relationer i de sociala nätverken. Och var går gränsen för när man passerat det som kan anses vara OK med avseende på den personliga integriteten?”

Frukosten hålls som vanligt på vårt kontor på Åsögatan 121 på Södermalm i Stockholm. Vi håller till på femte våningen och man går på morgonen in via gården (platsen finns utmärkt med rosa Bulls Content-skyltar). Frukosten och kaffet står uppdukade från och med klockan 8.00. Föreläsningen börjar 8.30 och slutar ungefär en timme senare. Ni kan se bilder och reaktioner från tidigare frukostar under länkern #BullsCMfrukost på Twitter.

Anmäl er HÄR!

Powered by Eventbrite