Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Tid är pengar och de här apparna ger dig tid - ExploreCurate

Tid är pengar och de här apparna ger dig tid


Om du tillhör kategorin som inte får tiden att räcka till är du knappast ensam. Det handlar som alltid om planering och att inte vara skygg för de nya digitala hjälpmedlen som finns.

Vi tipsar emellanåt om appar som gör arbetslivet lite enklare. Nu är det dags igen för 7 appar som passar dig som arbetar i en startup extra väl.

Slack

Slack kallas för ”the email killer” och hjälper företag att komma i ordning med sin internkommunikation. Varför lägga tid på dessa oändligt långa mailtrådar internt när all fokus borde vara externt?

Pocket

Vi svämmar över av innehåll varje dag och behovet av att kunna hitta just den artikeln eller videon blir större och i realiteten svårare. Med Pocket Android, iOS är det lätt att spara innehåll och sen hitta det senare. T o m offline.

Nuzzel

Återigen, det är omöjligt att läsa allt. Med Nuzzel få du dagliga listor med innehåll som blivit mest delat i ”dina cirklar”. Se till att du inte missar det som ditt nätverk tycker är viktigt.

Nyhetsfilter

InShorts, Way2News och Hike ger dig aggregerade nyhetsflöden i lagom stora portioner. Det är enkelt att välja sina källor och på så sätt filtrera ut det senaste inom de relevanta områden som är viktiga för just dig.

7 minuter Workout

7 Minute Workout är precis det du tror. 12 små korta workoutövningar som du kan klämma in om du har 10 sekunder över och det har ju alla, eller hur?

Sunrise Kalender

Sunrise Calendar skär din tid på ett mer intuitivt sätt än de flesta kalenderapparna (och de är många…). Det är enklare att skapa möten och du får flera multifönster funktioner.

Sleep cycle

Optimal sömn är målet med Sleep Cycle från svenska Northcube AB. Appen analyserar ditt sömnmönster och väcker dig när det är optimalt. Dessutom på ett trevligt sätt.

Källa: Your Story

Läs också:

6 appar som hjälper dig fokusera på jobbet efter semestern

20 appar som gör dig mer produktiv

10 appar som gör dig mer kreativ

, ,