Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Uppladdningen för Content Marketing World Cleveland har börjat - ExploreCurate

Uppladdningen för Content Marketing World Cleveland har börjat


Snart är det dags att resa över Atlanten igen för att hämta hem nya insikter kring content marketing. Vi på Bulls Content ska till Content Marketing World i Cleveland. Vi är givetvis laddade och jag är rätt säker på att vi kommer att få uppleva den bästa konferensen någonsin i ämnet.

content-marketing-world-2015-juntae-delane

Vi försöker, i den mån det går, att bevaka de största och mest intressant konferenserna och hösten 2015 blir hektisk för ämnet content marketing är glödhett och konferenserna haglar tätt.

I mars var vi San Francisco och deltog på Intelligent Content Conference. Den samlade rapporten från San Francisco kan ni läsa här.

Bra insikt från San Francisco är lärdomen att ta hänsyn till vetenskapen kring hur våra hjärnor fungerar när du producerar ditt content. Att man måste vara en hobbypsykolog för att förstår varför, vad och när vi läser. Lär dig det.

I slutet av förra året besökte vi också Content Marketing Summit i London som är Europas största konferens i ämnet. Största behållningen från London var för mig föreläsningen om att våga tillämpa insane honesty i sin content marketing. De kör Content Content Marketing Summit i London i december igen och mest troligt åker vi över på den också.

Content Summit London ExploreCurate

Okej, Content Marketing World i Cleveland 8-11 september då.

Givetvis är en diger talarlista satt, med flera olika spår – så det gäller att läsa på agendan för att pricka in det som är mest relevant. Exempel på företag som är representerade på talarscenen är: BlackBerry, IBM, General Electric, Adobe, Mariott och även skådisen John Cleese är bokad för att snacka content. Ska bli intressant att se hur han väljer att tala om ämnet.

johncleese

Vidare är det många mindre företag och dessa brukar vara värda att prioritera om man är ute efter innovativa, kreativa och behjärtansvärda exempel. Deras budget för content marketing är ju i regel en bråkdel av vad jättarnas är och jag tycker mig kunna se att kreativiteten, drivet och engagemanget tenderar att vara lite starkare om det finns mindre stålar i marknadsföringsbudgeten. 

Vill eller kan man inte resa utomlands så tycker jag att ni ska boka in Wednesday Relations Content Marketing Day i Stockholm som förra året var riktigt bra om man är intresserad av nordiska exempel.

Vi kommer att rapportera från Content Marketing World här på explorecurate.com samt på Twitter @bullscontent. Häng med!

Om du också ska till Cleveland och vill träffas och snacka content, hör av dig till mig på anna@bullscontent.se.