Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Därför har Pulse blivit en succé för Linkedin - ExploreCurate

Därför har Pulse blivit en succé för Linkedin


Det har hänt något med Linkedin de senaste 2 åren. I positiv riktning. Det är framförallt 5 saker som är nycklar till framgången.

#1. T o m målgruppen 18-24 år börjar använda Linkedin som tidigare var ett forum för de ”gamla”.

#2. Linkedin har lyckats med sin satsning på content och nu finns det fler skäl att logga in än att se vilka som kikat in på ens profil.

#3. UX-teamt på Linkedin jobbar med ständiga förbättringar och frekventa A/B tester.

#4. En funktionell mobilapp.

#5. Pulse

Störst del i framgången har konceptet PulsePulse har blivit en contentplattform som nu samlat över en miljon medlemmar som delar sina insikter i en bloggroll med ett admingränssnitt som är såååå användarvänligt att WordPress kan gå och dra något gammalt över sig.

Pulse projektet har tagit Linkedin bort från sin position som rekryteringsplattform allena. Man har fått fler medlemmar, ökad lojalitet och engagemang.

Så ansöker du om att bli en “influencer” på Linkedin

Så här beskriver Linkedin själva sin framgång med Pulse

Linkedin fortsätter att utveckla sin affär och tjänst och många är spända på att se vad förvärvet av Lynda kommer att betyda. Helt klart är att Linkedin ser utbildning som viktigt framöver.

Källa: SocialMediaToday

Läs också:

LinkedIn – företagens primära val för content marketing

Så får du till den perfekta Linkedinprofilen

Varför använder vi datorn mer än mobilen när vi hänger på Linkedin?