Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Röda Korsets gerillamarknadsföring - ExploreCurate.com

Röda Korsets gerillamarknadsföring under Almedalsveckan


Almedalsbesökarna möttes av en nedskjuten och totalkvaddad ambulans bland kullerstensgator och lummiga promenadstråk. Avsändaren var Röda Korset, som ville skapa ett samtal om humanitet och sjukvårdens utsatthet i krig och konflikt. 

Förbipasserande besökare kunde inte undgå budskapet och uppmanades att ställning mot våld riktat mot sjukvården i väpnade konflikter. Budskapet spreds genom att besökarna blev fotograferade framför den sönderskjutna ambulansen under hashtagen #ProtectHealthCare i sociala medier.
Jag kommer att minnas det här budskapet långt mycket längre än det otaliga antalet flyers jag blev erbjuden. Röda Korsets buss var det närmaste gerillamarknadsföring som jag kom under veckan. Skärpning Almedalen! Men en eloge till Röda Korset som levererade ett gripande, tydligt och minnesvärt budskap.

Läs även:

 [otw_is sidebar=otw-sidebar-1]