Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Boka oss inför höstens kick-off - vi utbildar er inom content marketing! - ExploreCurate

Boka oss inför höstens kick-off – vi utbildar er inom content marketing!


Nu är vi ju mitt i sommaren och egentligen vill man ju helt förtränga att det kommer en höst. Men det gör det i år igen. Sorry. Låt oss fokusera på det bra och trevliga med hösten – företagets kick-off. Att dra riktlinjer inför de kommande månaderna, bli inspirerad och med lite tur också få sig en trevlig middag med vin är härligt! 

Vikten av att tillföra kunskap och kompetens till de anställda är oerhört viktigt både för trivsel och tillväxt. Vi vet ju att motiverad och upplyst personal levererar bättre. Vi hjälper er med det.

Vi på Bulls Content erbjuder en föreläsning om det nya förutsättningarna inom marknadskommunikation. Vi pratar om varför det är viktigt att ha ett digitalt fokus och skräddarsyr föreläsningen efter er verksamhet och förutsättningar. Vi tror på praktiska övningar och brukar inkludera detta. Vi garanterar att ni kommer att få värdefulla insikter och lämnar er med verktyg och tips hur ni kan komma igång med content marketing och bli mer digitala.

Vill du ha mer information och boka föreläsning och/eller workshop kontakta mig på anna@bullscontent.se.

Vi ses i höst!