Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Testet som får dig att fundera på vad det egentligen betyder att vara "digital" - ExploreCurate

Testet som får dig att fundera på vad det egentligen betyder att vara ”digital”


Bortsett från den självklara politiska agendan i Almedalen fanns det ett antal frågor som fick mer utrymme än andra. Den digitala transformationen var en sådan och för många skapade det en relevant frågeställning. Hur väl anpassad för den digitala omställningen är jag egentligen.

Homodigitalis

Berghs School of Communication nyligen utsedd till världens bästa kommunikationsskola, bjöd på testet Homo Digitalis som gav alla svar på frågan – ”Hur digital är jag?”.

Testresultatet som användarna fick i sin inkorg dagen efter var kanske inte en vetenskaplig fulländning, men fick många att reflektera över sin egen digitala anpassning och kanske skapade Berghs framförallt en relevant diskussion om vad uttrycket ”att vara digital” egentligen betyder.

Gör Homo Digitalis testet www.homodigitalis.se du också och passa på att testa dina arbetskollegor. OBS! Du får testresultatet via e-post dagen efter. Berghs erbjuder alla som gör testet att också få en individuell coachning om man vill utveckla sina digitala färdigheter.

Homo Digitalis karaktärerna (emojis) är skapade av Afshin Piran som gick ut Berghs heltidsprogram Grafisk design nu i vår.