Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
5 exempel på hur du injicerar innovation i ditt företag - ExploreCurate

5 exempel på hur du injicerar innovation i ditt företag


En del företag har innovation i sitt DNA, andra inte. De som inte har det behöver injicera det. Frågan att ställa är hur. Hur skapar man en innovationskultur? Här kommer 5 exempel med 5 videos som inspirerar dig till att börja bygga innovationskultur på ditt företag.

1. Adobe 

Mark Randall är VP of Creativity på Adobe. Han har en entreprenörsbakgrund och har hela 10 egna patent i bagaget och hans innovationer har sålt för totalt 100 miljoner dollar. Här berättar Mark om projektet 1000 innovationer på Adobe.

2. Etsy 

Genom att arbeta agilt kan företag minimera risken med sin innovationsambition. John Goulah är senior ingenjör på Etsy och berättar hur kontinuerliga förändringar på Etsys webb gör det möjligt att experimentera med nya funktioner snabbt.

3. Wonderspark

För att skapa en engagerad organisation behöver företaget fokusera på ”att göra” och inte bara prata om vad vi borde göra… Seppo Helava är co-founder och creative director på spelföretaget Wonderspark och delar med sig av insikter från sin startup.

4. Intercom 

Innovation handlar inte om en idé utan om hur den idén fungerar som en produkt. Den största utmaningen med innovation är att starta, att ta idé från just en idé till nästa steg. I det här talet förklarar Intercom’s co-founder Des Traynor hur företag kommer igång med att realisera sina idéer.

5. Comcast

Etablerade företag skapar dedikerade innovationsteam för att skapa en friare och snabbare innovationstakt, men Preston Smalley på Comcast menar att det kan vara positivt med den ”byråkrati” och politik som kan uppstå när innovationen ska starta inom ramen för den ordinarie verksamheten.

By walking the line between these two worlds, through innovation, we bring new initiatives closer to our businesses

Källa: Lean Startup

Läs också:

Är det här innovationen som kan rädda linjär TV?

11 kvinnor som borde hyllas mer för sina avgörande innovationer

“Njut” av de sju mest hatade innovationerna på Internet

10 innovationer som gjorde världen lite bättre 2014