Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Beställ mat med emojis

Beställ mat med emojis


Hos Fooji, en ny service för matleveranser i New York som just nu är i beta, kan du beställa mat utan behöva använda ord. Istället twittrar du en emoji av vad du vill äta till dem, och de tar hand om resten. Beställning, betalning och leverans.

Pizzakedjan Dominoes var ju först ute med att ta emot emoji-beställningar, men Fooji tar det ett steg längre. Flera steg faktiskt. Om du känner dig äventyrslysten kan du twittra kniv-och-gaffel-emojin till dem så skickar de över den rätt de har mest efterfrågan på just den dagen.

Hur kom grundaren Gregg Morton på detta då? Jo, han tyckte att han ägnade alldeles för mycket tid åt att försöka bestämma vad han skulle äta till lunch. Gregg kallar det för Netflix-syndromet, långa listor gör det svårt att välja. Emoijerna gör det både snabbare och enklare.

Hela historien hittar du här.

Läs också:

Twitterkrig på gång i snabbmatsvärlden

Därför kommer alla så småningom att kommunicera som japaner