Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
På Guldbladet-galan prisades årets bästa Content Marketing - ExploreCurate

På Guldbladet-galan prisades årets bästa Content Marketing


”Vi har världens roligaste jobb så alla här är vinnare ikväll!”

Så öppnade Elisabeth Thörnsten, VD för Swedish Content Agencies, Guldbladetgalan den 28 maj 2015. Guldbladet är en prisgala där de bästa av de gångna årets Content Marketing-relaterade produkter utnämns och den gick i år av stapeln för femtonde året i rad. Tillställningen för över 200 inbjudna industrigäster hölls på pampiga Nalen i Stockholm. Då gästerna kom in bjöds de på mousserande vin och roade sig med att mingla och ta bilder i fotoautomaten som TT Spektra satt upp. Efter det följde tre rätters middag och prisutdelning.

Konferencierer för årets gala var Alex Schulman och Sigge Eklund, som med sin säkra humor och utstrålning fick den rätt långrandiga prisutdelningen att löpa snabbt och smidigt. I varje kategori belönades först den näst bästa bidraget med ”Silverbladet” och sedan förstapristagaren med ”Guldbladet”.Priserna fördelades till största delen mellan de stora byråerna Spoon och OTW, med ett par överraskande underdog-vinster. Kvällens gladaste vinnare var till exempel Svenska turistföreningen som vann pris för ”Bästa Årsredovisning” och ”Bästa Effekt”, som i sitt spudlande tacktal bjöd in alla gäster på efterfest hos henne.

Publiken fick vara med och rösta fram ett av Guldbladen, ”Bästa Omslag”, under kvällen. Priset gick till Nordea Private Bankings kundtidning ”Fair” som designats av byrån Klintberg Nihlén.

Vinnarna i alla kategorier hittar ni här.