Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Bulls Content bevakar Content Marketing World 2015 i Cleveland 8-11 september - ExploreCurate

Bulls Content bevakar Content Marketing World 2015 i Cleveland 8-11 september


Tiden går i rasande fart. Idag är det liksom helt plötsligt en sommarmånad. Det kan vara lite stressande att sommaren äger rum här och nu och att hösten faktiskt närmar sig. MEN det är inte bara elände med hösten.

I september är det dags för Content Marketing World i Cleveland. CMW är the shit när det kommer till content marketing-konferenser. The place to be om man vill ha koll på det senaste. Och det vill ju vi.

Kolla in programmet här!

johncleese

Talarlistan är som sig bör tung. Kolla in den här. Lite roligt är att John Cleese är en av talarna och om någon kan leverera historier med rikt innehåll så är det väl John Cleese. John är en av grundarna till Video Arts som erbjuder kompetensutveckling med hjälp av video.

joe-pulizzi
Joe Pulizzi – The king of content. Typ.

Vi på Bulls Content kommer att finnas på plats i Cleveland och givetvis ta med oss nyvunna insikter hem. Det bästa från Content Marketing World 2015 i Cleveland bjuder vi på via en kostnadsfri inspirationsföreläsning som du kan bjuda dina kollegor på. Boka in oss genom att skicka ett mail till linn@bullscontent.se.

Vi kommer som vanligt live-rapportera via Twitter @bullscontent och här på ExploreCurate.com.

//Anna   logoblack

Läs också:

#14 insikter från Intelligent Content Conference i San Francisco

Rapport: Halvlek på Intelligent Content Conference i San Francisco

Insikt från Content Marketing Summit i London: Vågar du vara insane honest i ditt content?