Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol11/q6/z5m4ao7vx6ire2c/explorecurate.com/public_html/wp-content/plugins/sem-author-image/sem-author-image.php on line 774
Starta ett gerillakrig - ExploreCurate.com

Starta ett gerillakrig


Termen Gerillamarknadsföring härstammar från ordet gerillakrigsföring, d.v.s. att arbeta i små grupper med smarta strategier som får stor genomslagskraft. En effektiv strategi inom gerillamarknadsföring är just att angripa sina konkurrenter, något de amerikanska transportföretagen DHL och FedEx tagit fasta på. Transportkriget har pågått länge, det senaste utspelet var när DHL:s lurade sina konkurrenter att leverera stora brev till knepiga adresser som det stod ”DHL is faster” på. DHL:s kampanj ”Trojan mailing” är uppe i över 5 miljoner visningar på Youtube.

FedEx – Always First…

fedex

FedEx kör Ups gods för säkerhets skull…

ladda ned

Nu är det er tur!

När bråkade ni med era konkurrenter sist? Våga pröva era skills inom gerillamarknadsföring. Era konkurrenter tål att ni trampar dom lite på tårna. Och om ni har tur blir er tävling viral och sprider ett och annat skratt runt omkring sig.

Läs också:

Hur du får en video att flyga viralt

7 saker du kan lära dig av stenhård konkurrens

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]